2102852668 Νέο Ηράκλειο, Αττικής
Search Close
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Theodosiou Leather | Δερμάτινες Επενδύσεις Αυτοκινήτων & Σκαφών - Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Αττικής


Για ορισμένους είναι ένα απλό αυτοκίνητο, για άλλους το επαγγελματικό τους εργαλείο και για άλλους ένα μέσο διαφυγής από την καθημερινότητα.

Από όποια οπτική γωνία και αν το βλέπουμε, είναι βέβαιο πως όλοι μας θέλουμε ένα άνετο, καθαρό και ταυτόχρονα κομψό σαλόνι αυτοκινήτου, προκειμένου τα ταξίδια και οι μεταφορές μας να αποκτούν μια άλλη αίσθηση.

Η εταιρεία μας “Theodosiou Leather” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, με μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο των δερμάτινων επενδύσεων, μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά το σαλόνι του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την εσωτερική αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας με άριστες ποιότητες δέρματος και α’ ποιότητας δερματίνης.
 
  Επένδυση σαλονιού / μεμονωμένων καθισμάτων
  Επένδυση οροφής αυτοκινήτου (ουρανού)
  Επένδυση λοιπών μερών αυτοκινήτου (πλαϊνά, επιφάνειες κλπ)
  Επένδυση τιμονιού
  Επισκευή δερμάτινου σαλονιού
  Σέλες για μηχανάκια και μηχανές μεγάλου κυβισμού
  Ειδικές κατασκευές
  Σκάφη
 
 
     
     
 
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας

χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, σας εγγυάται ένα άριστο και διαχρονικό αποτέλεσμα που αντέχει στον χρόνο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η ικανοποίηση του πελάτη και η “φροντίδα” του μετά την επένδυση είναι εξίσου σημαντική για εμάς. Έτσι, για την ιδανικότερη εξυπηρέτηση η εταιρεία μας διαθέτει ειδικά προϊόντα συντήρησης για τη μακροζωία στο δέρμα εξασφαλίζοντας την γρήγορη και οικονομική αποκατάσταση τους.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.