2102852668 Νέο Ηράκλειο, Αττικής
Search Close
hero image
 
 
 
Theodosiou Leather
Δερμάτινες Επενδύσεις Αυτοκινήτων & Σκαφών - Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η εταιρεία μας “Theodosiou Leather” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, αποτελεί μια οικογενειακή εταιρεία η οποία από το 1975 δραστηριοποιείται με δερμάτινες επενδύσεις αυτοκινήτων και σκαφών καθώς και με την επισκευή του

Έχοντας αναλάβει η 2η γενιά, η εταιρεία μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να παρέχει υπηρεσίες επένδυσης και αποκατάστασης δέρματος υφάσματος και α’ ποιότητας δερματίνης. 

Αυτό που ξεχωρίζει την εταιρεία μας είναι η αγάπη και το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας, το εξειδικευμένο προσωπικό, η άριστη εξυπηρέτηση καθώς και η καλύτερη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε. 
 
 
 
     
     
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη προσφέροντάς του ένα μοναδικό δερμάτινο σαλόνι που θα κάνει την οδήγησή του άνετη και ευχάριστη. 

Φιλοσοφία μας είναι η αδιάκοπη αναζήτηση της τελειότητας με συνεχή ανανέωση και τεχνολογική υπεροχή. Πιστεύοντας λοιπόν στο καλύτερο, το τελικό προϊόν είναι εξονυχιστικά ελεγμένο για το παραμικρό ελάττωμα στο δέρμα, τις ραφές και στην αφή. 

Η Theodosiou Leather μετά από συνεχείς ελέγχους που αφορούν την συμπεριφορά των πρώτων υλών, χρησιμοποιεί αποκλειστικά δέρματα από μοσχάρια ΑΑ’ ποιότητας δηλαδή δέρματα πρώτου στρώματος (επιδερμίδα) τα οποία έχουν την υψηλότερη αντοχή στο χρόνο και στις φθορές ενώ είναι βαμμένα ολικά (δηλ. σε βάθος) και όχι επιφανειακά. 
 
 
     
     
 
 
Η πολυετή εμπειρία μας, τα υψηλότερα πρότυπα καθώς και οι εξειδικευμένες γνώσεις του έμπειρου προσωπικού μας είναι οι βασικές προτεραιότητες μας και μπορεί να μας εμπιστευτείτε για αυτές.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.